Om os

Midtfyns Rideklub er beliggende i Rudme, nær Ringe, klubben er placeret i naturskønne og rolige omgivelser i det midtfynske.

Klubbens omdrejningspunkt er den store elevskole, hvor mange børn og unge mennesker dagligt modtager rideundervisning.

Der afholdes løbende forskellige arrangementer i klubben, med fokus på sammenhold, fællesskab og selvfølgelig er vores fælles interesse; ridesporten ofte i fokus.

Midtfyns Rideklub er et sted for alle, og mobning tolereres derfor ikke. Vi arbejder efter et klart regelsæt, som er udarbejdet af bestyrelsen i samarbejde med de ansatte på stedet.

Drivkraften i klubben, er de frivillige hænder, og vi opfordrer derfor alle medlemmer og familie til disse, om at støtte aktivt op omkring klubben til vores arrangementer.

Vi ønsker løbende at udvikle klubbens faciliteter og forsætte udviklingen af klubben på det sociale plan.