Aktivitets Kalender

Følg med i kalenderen i nedenfor, hvor alle klubbens kommende aktiviteter i og omkring klubben løbende opdateres.
Der vil komme kurser, juniordage, fester mm. som vores aktivitets og stævne udvalg vil stå for at planlægge. Husk på vi altid kan bruge en hjælpende hånd til vores arrangementer!

Kender du til eller har hørt om aktiviteter og begivenheder som kunne være af interesse for klubbens medlemmer, må du MEGET gerne informere vores aktivitets og stævneudvalg.

Midtfyns Rideklub

holder

Fastelavn

Søndag d. 11.2. kl.10.00

Arrangementet er åbent for alle elever, søskende, forældre og lokale folk. Kom udklædt med eller uden hest!

Vi mødes kl 10.00 og gør klar til optog gennem Rudme. Part-rytterne har ansvaret for at gøre deres egen hest klar med udklædning. De trækker deres hest gennem byen og lader de yngre børn få en tur. Hvis man ikke når en trækketur under optoget, kan man prøve en tur, når vi kommer hjem i ridehuset.

Derefter slår vi katten af tønden.

Det koster kr.25,- at deltage.

Tilmeld ved at skrive en mail til LLE@email.dk og indsæt kr. 25,- på konto  reg. 5772 nr. 34 96 583 670 eller kontant på dagen.

Der er præmie til bedst udklædte